ruthsofia.blogg.se

20130830 Viva la Falun!

Publicerad 2013-08-30 10:45:00 i Allmänt,

Dags för ett litet livstecken från en nybliven Falu-bo, tycker ni inte? Skolan drog igång på stört med lite introduktionsaktiviteter i måndags, sen har det varit föreläsningar tisdag-torsdag. Kurserna jag läser nu, två parallellt, är Ekonomistyrning A samt Handelsföretagens villkor och särart. Den senare låter betydligt mer invecklad än vad den är. Båda två ska bli riktigt spännande att läsa! Som sagt så är allt redan i full gång, så det är bara att ge sig i kast med att läsa och förstå.
 
I övrigt trivs jag riktigt bra som Dalarna-bo. Det är så mysigt här i Falun! Blivit en hel del kvällspromenader och cykelturer runtom i stan. Såklart även kollat in shoppingen både här i stan och i Borlänge. Idag ska jag, förutom att läsa en hel del ekonomistyrning, gå förbi Må bättre här nere på hörnet och gratisträna samt ta en sväng förbi biblioteket och kika efter en bok.
 
Nedan följer lite bilder från mitt lilla studentrum! Delar en lägenhet med två andra tjejer som också pluggar på Högskolan Dalarna. Har gott om förvaring med tre stora garderober och rummet är bra planerat så tycker att jag fått till en bra och luftig möblering. Lite kalt på väggarna kanske och gardiner saknas p.g.a brist på gardinstång.
 
 

20130814

Publicerad 2013-08-14 13:49:08 i Allmänt,

Semesterdagarna tickar iväg här i Karlstad! Vädret är lite sådär, soligt blandat med åska och regn. Men man struntar väl i vädret när man har gott sällskap! Vi blandar upp våra utekvällar med lite shopping, bad, mat, häng i läggan och så har vi hälsat på hos farmor och farfar Ringsby och fått njuta lite härlig husmanskost lagad från grunden. Inte fy skam! Ikväll ska vi dricka pina coladas och gå på Sommarkatten! Det är härliga tider.Och jag har köpt en sån fantastisk klänning på HM. Med en katt på! Vill ju ha den jämt.

20130807

Publicerad 2013-08-08 09:49:58 i Allmänt,

God morgon bloggen! Står just nu utanför mig och väntar på att Lena ska svänga förbi med bilen. Idag bär det av till Karlstad! När vi kommer hem återstår att se ;) Men först en snabbsväng förbi Årsta för att köra bodyscan. Skräcken är total, gått på riktig semester vad gäller kost oxh träning alldeles för länge nu...Om

Min profilbild

Sofia

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela