ruthsofia.blogg.se

20130731 Muminbegär

Publicerad 2013-07-31 17:56:00 i Allmänt,

På bloggen Design Day by Day kan man se höstens nya Mumin-serie med muggar, burkar, skålar osv. Jag som redan har massa muminmuggar har ju bestämt mig för att bara köpa säsongsmuggarna framöver, som bara tillverkas i ett visst antal och kan bli värda lite pengar efter några år, men den här nya muggen väcker ju ändå ha-begär. Så fin!
 
Nya Muminserien Flytten  i sin helhet
 
Bildkälla

20130731 Tjuvstartar semestern

Publicerad 2013-07-31 12:44:41 i Allmänt,

Julis sista dag spenderar jag (som nästan alla andra dagar) på jobbet. Idag är det kortdag för min del, vilket är perfekt för då hinner jag fylla på mitt ständigt tomma kylskåp innan det är dags att möta kollegorna på stan för middag på Basilico! Är ett himla flängade på restaurang nu, har väl tjuvstartat semestern lite med lyxliv ;)
 
Igår, efter en cykeltur hem i spöregnet, mötte jag upp några tjejkompisar på Magnussons för en drink. Hur trevligt som helst!
 

20130728 En bättre söndag!

Publicerad 2013-07-28 21:29:00 i Allmänt,

Idag har jag väl haft en riktigt trevlig söndag ändå! När vi stängde butiken vid fyra drog jag och mina goa kollegor först till IKEA och en sväng på apoteksoutleten bredvid, och sen åt vi sushi! På mitt favoritställe i stan, Sushi of Sweden i Boländerna. Gillar verkligen det stället. Idag tog jag en maki-mix, då får man 2x6 olika rullar. Dom har lite egna varianter såsom "Norrland" med viltkött och pepparrot, och "Skagen" med räkor och ägg. Superkul! Avslutade med en varsin yoghurtglass till efterrätt, men den va väl lite sådär...Som Angie beskrev det - "som fryst creme fraiche!". Nja, inte den bästa yoghurtglassen i stan, men toppingen var god ;)
 
Nu är kvällen kommen och jag försöker desperat hitta något i kyl, frys eller skafferi att snacksa på, men det går sådär. Frysta ärtor, ajvar relish och fikonmarmelad är ungefär vad jag har hemma i skåpen...Suck.
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Sofia

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela