ruthsofia.blogg.se

välförtjänt helg

Publicerad 2010-09-30 19:11:45 i Allmänt,

Eller nja, välförtjänt var väl kanske att ljuga. Haft det grymt slappt i skolan och inte tränat alls. Känner mig fortfarande inte helt frisk, börjar bli lite frustrerande. Inte har jag pluggat heller vilket jag absolut borde göra nu i helgen, men vi får se hur det blir med det. Skulle nog behöva sitta med matten typ femtusen timmar för gud vad jag ligger efter. Men jag fattar inte liksooom.

Skaffade mig nyss planer för imorgonkväll, med mina fina maltaflickor! ♥ Ska gå och kolla på Almtunas hemmamatch och sen följer de nog med hem hit och myser lite. Ska jobba på dagen imorgon också.

tjarrå,

min pappa koreanen

Publicerad 2010-09-30 11:09:52 i Allmänt,

Var hos farmor och käkade igår, hon berättade att när pappa föddes hade han hår i pannan (wtf?!) och dom på BB kallade honom för koreanen. "Nu kommer vi med koreanen" sa dom när det var amningsdags. Tydligen hade han snea ögon. Var säkert lite gulaktig också. Vilket groteskt barn!

Men nu över till mig. Enorm sovmorgon idag som sagt och jag har haft en lung morgon. Ska inte åka bussen förns tjugo över ett så det är chill. Kollat lite serier, läst lite skolböcker och duschat är väl ungefär vad jag hunnit med so far. Nu ska jag ut i köket och lura på nån god lunch som sen ska intas framför gårdagens Kungarna av Tylösand. Så dåligt och så groteskt så man bara måste ju.googlade "ugly korean baby" och den här kom fram. Han skulle faktiskt kunnat sett ut sådär - Jörgen, tre dagar.

50-öringar

Publicerad 2010-09-29 19:36:27 i Allmänt,

50-öringar har Viktoria idag samlat in i klassen för att ge till hemlösa stackare! Hon är fin vår Vikkis, det är därför hon fått en helt egen facebookgrupp uppkallad efter sig! Ni hittar den under kategorin Husdjur & andra djur AHAHAHA.

Nu sitter jag och kollar på Vetlanda - Dackarna på televisionen, eller datorn. När jag skulle fixa ljudet råkade jag stänga av hela datorn. Kult. Imorgon sovmorgon till 1415. Jag ville åka på speedway också men papi tyckte det var för kallt. Meh!

Om

Min profilbild

Sofia

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela