ruthsofia.blogg.se

ullaredsmåndag

Publicerad 2009-11-30 20:46:26 i Allmänt,

Varit en för jävla bra dag idag ändå. Haft skoj, käkat ost- och skinksallad, tränat galet bra och chillar nu framför Ullared.

Innan jag åkte ner skrek jag "YEEEES!" varpå bror min kom springande och frågade "ÄR RYAN KLAR?!?". Men det var han inte, fast det hade smällt högre. Jag såg att jag fick MVG på småftg-provet, som jag inte alls tyckte gick bra! Så det var ju najs.

Blir sängen tidigt ikväll, ska upp klockan 6 imorgon, duscha innan bussen går 0727. Fööör tidigt. Då är det svenska, känner på mig att Mohammed har någon jobbig uppgift på lut.

taggar inför administration & matte

Publicerad 2009-11-30 10:03:52 i ,

Ja, det är vad som står på schemat idag, 1145-1625. Ingen aning om vad vi ska göra på någon av lektionerna, det enda jag vet är att de är de tråkigaste ämnena jag har. Så skönt ändå att man har dom på en och samma dag. Bussen går 1025, så ska gå om tjugo minuter ungefär.

Innan skolan blir det lunch, och så ska jag springa in på Holmlunds och checka in ett linne. Såg det förra veckan nämligen, då var det nedsatt till 129, men väntar med spänning på att de sänker den till 99, då slår jag till!

Annars bjuder dagen på träning, ett tempopass, och självklart Ullared vid 8!

myser med engelska-boken

Publicerad 2009-11-29 20:09:11 i Allmänt,

Denna söndagskväll ägnar jag cirka 30 minuter till att förbereda mig för engelskaprov på torsdag med chai-te, pepparkakor och tända ljus. Det är en jävla massa ord och lite grammatik. Mest repetion så det är nog lugnt i hagen. Snart blir det Parlamentet, Soran är med ikväll! Våra Knivstakillar, asså - dom e inte dumma dom. I väntan på klockan drar jag igång ett avsnitt OTH.

Om

Min profilbild

Sofia

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela