ruthsofia.blogg.se

20120823 Semester, flytt och jordgubbstårta

Publicerad 2012-08-23 08:00:00 i Allmänt,

Börjar denna fullspäckade dag med en kopp te i köket! Känns som om jag har en förkylning i antågande, ont i halsen som tusan nu på morgonkvisten. Kanske får jag skylla mig själv som alltid sover med öppet fönster, börjar ju bli än kallare ute nu.
 
I måndags började min två veckors semester, inleddes med två dagar av att göra ingenting. Urbota trist så igår följde jag med Lena till hennes jobb istället och jobbade lite där. Mycket mer lönsamt än att ligga hemma på sofflocket. 
 
Idag flyttar vi ur lägenheten, har den egentligen till den 31a men då Jonna och jag flyger till Cypern imorgon lär vi flytta ut idag. Så blir en heldag med städning, packning och tvätt för mig och mina sambos innan vi åker mot Hallstavik för årets sista grundserie-match!
 
I tisdags fyllde Sara 19 år, så då blev vi bjudna på alldeles hembakad tårta! MUMS! Och själv kunde jag inkassera en något försenad födelsedagspresent, en grym sådan, en vit Stelton-termos! :)
 

20120814 Värmland, tapeter och sura miner

Publicerad 2012-08-14 23:40:04 i Allmänt,

Så i lördags styrde Jonna och jag racerbilen mot Värmland för att spana in Lenas lägga och kolla Karlstads uteliv. Som alltid en riktigt lyckad kväll! Skoj att få komma iväg och se något annat ibland också.

Min lediga dag igår spenderade jag på tapetspaning med min blivande särbo, lite monopolspel och lite surande. Knepigt det där med dåligt humör, har det väl krypit sig på släpper det inte i första taget. Varken kul för en själv eller omgivningen ;)

Bjuder på en av helgens sköna bilder - i äkta charterstil!

Utkast: Aug. 09, 2012

Publicerad 2012-08-09 11:30:51 i Allmänt,

Två dagar ledigt i sträck denna vecka - lyx! Igår firades lill-lördag med en 3-rätters på IKEA och några drinkar på Eckerölinjen. Trevlig dag med trevliga människor!

Nu har jag ganska precis skjutsat ner Helena och Mr till stationen då dom ska vidare till Karlstad. Tycker nog dom skulle stanna här hemma i stan dock, typ förevigt ;) På lördag åker iallafall Jonna och jag dit för att checka Värmlands uteliv!

Nästa: ta tag i disken och laga lunch.

Om

Min profilbild

Sofia

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela