ruthsofia.blogg.se

hej då bloggen, hej malta

Publicerad 2010-06-16 16:32:07 i Allmänt,

Ja. Klockan är halv fem. Ska åka till Hallstavik vid sex. Sen blir det hem och hämta väska innan man ska somna fint hos Sarkranken. Arlanda vid 04.50 imorgon. Hemma nån gång den 7 juli.

lite vemodigt, men hejdå alla mina fina vänner. Vissa mer saknade än andra, puss!

årets första elitseriepoäng!

Publicerad 2010-06-16 11:19:03 i Allmänt,

Vart en jävligt bra resa till Hagfors igår! Missade dock en avfart påvågen dit och åkte fel några mil, och sen var det ju vägarbete så det va grusväg i några mil också när vi väl kom rätt! Kom till banan vid sex ungefär. Hade det trevligt på läktaren, även om de tillknäppta värmlänningarna troligtvis inte hade det. Dom hade nog aldrig sett en gastuta förut - och vi hade fyra. Och visselpipor. Och flaggor. Måste ju varit våra otroliga ljud som ledde till SEGER! Oj så skönt. Duktiga grabbar. När vi skulle hem sen tog vi en annan väg, åkte förstås lite fel igen men löste sig fort. Var hemma vid halv två, hängde man på msn ett tag innan sovdags.

Idag är det packa packa packa som gäller! Redan börjat och det går jävligt bra så kanske till och med hinner steka lite på altanen. Ikväll är det Hallstavik som gäller på Div. 1, och min sista match på mer än tre veckor! Usch.

Om

Min profilbild

Sofia

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela