ruthsofia.blogg.se

20140120 Softa dagar

Publicerad 2014-01-20 21:14:00 i Allmänt,


Har haft ett gäng otroligt sköna lediga dagar. Förutom en liten utflykt för att hälsa på Martina i Gävle har jag bara tagit det piano här hemma. Gått promenader, kollat film, läst, gått i flera timmar i mataffären och lagat god mat. Verkligen haft INGENTING planerat. Fantastiskt! :) Nu ska jag läsa lite till innan det är sovdags, imorgon har jag min första föreläsning i nya kursen Organisation & Marknadsföring! Ska bli jätteroligt, hört mycket positivt om den kursen. Och dessförinnan blir det en sväng i tvättstugan. Inte lika upphetsande.

20140118 Skolyckan

Publicerad 2014-01-18 13:40:00 i Allmänt,

 
Igår gjorde Kranken och jag en utflykt till Sågmyra och besökte bland annat Scorett Outlet och Lager 157. Jag kom hem med två par skor, ett ser ni ovan! Ett par blåa drömklackar, för 199:-. Ett riktigt fynd, särskilt eftersom de faktiskt är från Vagabond! Har haft skor därifrån förut och de brukar hålla bra kvalité. Så nöjd, dessa får hänga med till Karlstad nästa helg!

20140110 Slutspurt!

Publicerad 2014-01-10 14:22:08 i Allmänt,

Hej bloggen!
 
Jag kom precis in från en inte alltför mysig promenad runt sjön, det är riktigt stormigt här idag! Ett tunt tunt snötäcke har vi fått också. Nu värmer jag mig med en kopp te och en av min roomies supergoda vegan cookies. Hon vart inte nöjd med den här omgången så det står ett stort fat på köksbordet som det är fritt fram på. Jag tycker egentligen att dessa kakor var goare (verkligen jättegoda!!) än de brukar vara så det här är ren tortyr haha.
 
Nu ska jag sätta mig ner med några övningstentor från kursen redovisning A som jag skriver sluttenta i på måndag. På torsdag är det gruppredovisning och sen har jag gjort min första termin på högskolan! Heja mig. Vid femsnåret ska jag över till en klasskompis och göra klart en inlämningsuppgift - roligare än så blir det inte denna fredag!
 

När jag var hemma i Knivsta över jul så hängde jag med mormor en dag i stan och hittade dessa godbitar på Myrornas i Boländerna! Hade inte vart in där tidigare men det kan verkligen rekommenderas.
 
 

Om

Min profilbild

Sofia

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela