ruthsofia.blogg.se

20120924 Måndagsmys

Publicerad 2012-09-24 22:26:06 i Allmänt,

 
Kryper ner under mosters fina virkade filt med min Korento-mugg full med choko/chilli-te, lutar mig tillbaka mot Angies hemsnickrade kudde och kollar på en film denna måndagskväll. Not bad. 
 
Veckan ut är det jobb som gäller, ledig nästa onsdag. Gör underverk på lönespecen det. Ser framemot onsdag då jag ska ut och käka med Emma och Fia, och helgen då Lena kommer hem till orten. 

20120921 Herbalife-update

Publicerad 2012-09-21 11:19:00 i Allmänt, Herbalife,

Shit, sov till 10.30 idag! Måste varit rejääält trött för annars vaknar jag alltid senast 7.30. Men så är jag sjuk också, förkylningen vill inte släppa och nu har jag fått hosta på det. Addera också urtekarian som gjort mig prickig! ;)
 
Tänkte uppdatera er alla om mitt Herbalife-ande, har gått in på min tredje vecka nu. Min första vecka fick ett grymt resultat, gick ner 2,3 kg på 9 dagar! Sjukt nöjd, därför kändes förra veckan riktigt tung då jag fuskade mycket under helgen och sedan fick rådet att sluta med shakesen för att se om det var de som orsakade min okända allergiska reaktion. Så körde vanlig mat, och dålig sådan, under två dagar. Visst blev utslagen bättre men inte så värst mycket, så igår körde jag på med shakes igen, för att helt enkelt se om det blev värre igen! Det har det inte blivit så jag har nu officiellt avskrivit Herbalifen från mina potentiella allergi-ämnen. 
 
Jag var inställd på att jag hade gått upp en del till denna vecka, men vägen visade ett oförändrat resultat! Såklart nöjd med att inte ha gått upp, men kan ju också känna att jag "missat" en vecka. Men min lilla kickstart gör att jag ligger bra till för att nå mina mål med den första månaden ändå. Nu kör jag på shakes och bra mat, nästa check-up är på torsdag och då vill jag ha ett minusresultat! Skulle vara kul att bli frisk så jag kan lägga på iallafall ett eller två trännigspass i veckan. Min träningsmotivation är jäkligt låg, men peppen kommer tillbaka med resultat på vågen! Fick dessutom en ny smak på shaken igår, choklad, och även ett proteinpulver som man blandar i alla sina shakes. Kanon!
 
Idag är jag ledig, och tänkte väl mest glida runt i min egen takt. Åka in till stan och leta efter en ny mobiltelefon, verrrkligen på tiden! Och kanske baka bullar. Vem vet!

2012-09-17 Veckoresumé

Publicerad 2012-09-17 17:00:00 i Allmänt,

I måndags var jag ledig och tog det mest lugnt här hemma, laddade batterierna lite. Var ut i skogen och jagade kantareller och på kvällen följde jag med mamma på Dagens musikal på Reginateatern. Riktigt roligt var det! Konceptet är att handlingen förändras till varje föreställning, denna gång var huvudspåret en skördetröskebrand i Björklinge som det skrivits om i UNT. Lite lagom bonnigt, men så är jag ju också från landet ;)
 
Jobbade gjorde jag i tisdags liksom i onsdags, då det efter jobbet bara var att kasta sig i bilen för att hinna i tid till den första av två finalmatcher i speedwayens allsvenska. Rospiggarna utan nr 1, Andreas Jonsson, vilket var ett jäkla avbräck måste jag säga. Inget poängövertag fick vi med oss från hemmabanan. Men det var en spännande match och jag fick umgås med Martina som jag träffar alldeles alldeles för sällan!
 
torsdagen var det dags för returmöte i Eskilstuna, även då utan Jonsson. Utan poängövertag och flera förare som hade en dålig kväll blev det förlust och troligtvis ytterligare en säsong i Allsvenskan. Otroligt synd då i princip hela säsongen har varit toppklass, så typiskt att snubbla på mållinjen. Känner att jag inte riktigt hunnit varit bitter över detta än, haha! Inget fel på Allsvenskan dock, vi har det rätt bra där ;)
 
Fredagen passerade rätt obemärkt, lördag lunch packade jag, Jonna, Sofie och en TV in oss i racer-Keffen och drog oss mot Karlstad för en helg hos Helena och Mr. B. Utgång på lördagen och allmänt softande på söndagen som avslutades med en härlig middag och hockeytittande på O'learys! Som vanligt har kameran åkt fram typ en gång, men för er som inte har varit där kan jag berätta att Karlstad är en mysig liten stad, Lenas lägga trång när man bor 6 personer däri, nattklubbarna helt okej och O'learys helt tokmysigt!
 
Lämnde Karlstad runt 9 imorse, när vi kom hem till Knivsta blev det för egen del till att åka hem och parkera sig i soffan att slösurfa och kolla på Kockarnas kamp jag missade i torsdags. Kul program, ska bli spännande att följa! Skulle tagit en sväng in till jobbet ikväll men det blev inställt, så nu har jag plötsligt oceaner av tid till att läsa nya Damernas värld och göra ingenting. Härligt! 

Om

Min profilbild

Sofia

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela