ruthsofia.blogg.se

gott nytt år!

Publicerad 2010-12-31 16:58:39 i Allmänt,

Sista dagen på året då, kuligt. Vad som hände detta år kommer jag för tillfället inte ihåg. Mene mest skola, träning, speedway, Malta och mina finaste vänner! ♥ Fyra stycken som finns extra nära hjärtat. Och självklart min fina klass! Förgyller mina dagar.

Jonna och jag ska dra oss in mot Uppsala om någon timme för middag och sen får vi se vart vi hamnar. En sväng till slottet kanske? Hörs!

packar min kappsäck

Publicerad 2010-12-30 19:34:14 i Allmänt,

...och beger mig mot Vassunda och Bönis redan ikväll. Blir till att fira in nya året med henne i stan imorgon! Blir kulis det. Mindre kul att jag redan nu måste bestämma vad jag ska ha på mig då...Tom garderob AB.

Kunde ju ha köpt nåt nytt efter jobbet idag men kände inte riktigt för det då mamma smsade på lunchen och berättade att min teleräkning va på 4195 kronor. Varav 3800 kronor i mobilsurf. Va i helvete?!? Inte surfat särskilt mycket mer den här månaden än andra, måste somnat med Facebook upp nån natt! Surt som fan, tur att man jobbat lite iaf.

Nu ska jag äta pizza, med kebabsås! MUMS

same same but different

Publicerad 2010-12-30 08:52:13 i Allmänt,

sovmorgon, ligger fortfarande i sängen. Otroligt skönt, men nu ska jag strax gå ner i duschen. Jobb melllan 12 och 18, så en lite kortare dag. Jobbat två dagar på city nu och det är i princip samma sak förutom att man inte hittar nåt och har noll koll på lagret och sådär. Drygt! Men men, nu blir det duschen!

Om

Min profilbild

Sofia

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela